Heini

Olen Helsingissä asuva toimittaja ja tietokirjailija, joka on koulutukseltaan filosofian maisteri Turun yliopistosta. Työskentelen toimittajana Ilta-Sanomien toimituksessa. Viime aikoina olen kirjoittanut muun muassa kunnallisvaalien nukkuvista äänestäjistä, kasvisruokavalion paremmasta omastatunnosta ja dinosaurustutkimuksen uusimmista tuloksista. Ja ajanut resiinaa.

Toimittajana mua kiinnostavat eniten yhteiskunnassa vallalla olevat ilmiöt ja trendit.

Juttujani on julkaistu muun muassa Helsingin SanomissaImagessa, Seurassa, Suomen Kuvalehdessä ja Ylen verkkosivuilla. Viime aikoina olen myös raportoinut ulkomailta, muun muassa Europarlamentista, Kiinasta ja Kanadasta.

Olen ihan huumassa aina, kun näen hyvin taustoitettua ja tutkittua journalismia. Erityisen innoissani olen kuitenkin silloin, kun luen oikein hyvän feature-artikkelin. Kieli ja sanat luovat todellisuuden. Siksi sanat toistensa perässä ovat minulle kaikkein väkevin ilmaisun muoto. Kaikki lähtee terävästä ajatuksesta, ja kirjoittamisessa ja muiden tekstien editoimisessa olen parhaimmillani.

Viime aikoina olen ollut kiinnostunut siitä, miten laadukas narratiivinen journalismi toimii älypuhelimissa ja nykyajassa. Siitä päästäänkin muihin mediarakkauksiin eli dokkareihin, videoihin, äppeihin ja pod casteihin. Ah!

Pyydä tarkempi CV:ni suosittelijoiden yhteystietoineen tarvittaessa.

Vapaa-ajalla harrastan juoksentelua, maaseutuasumista ja kirjojen lukemista. Matkustan mielelläni. Juuri tällä hetkellä valmistelen pitkää matkaa Australiaan ja Uuteen-Seelantiin.

Mainokset