Heini

Olen Helsingissä asuva toimittaja ja tietokirjailija, joka on koulutukseltaan filosofian maisteri Turun yliopistosta.

Työskentelen toimittajana Ilta-Sanomien toimituksessa. Pääleipälajini on pitkä ja kerronnallinen journalismi. Viime aikoina olen kirjoittanut muun muassa kunnallisvaalien nukkuvista äänestäjistä, kasvisruokavalion paremmasta omastatunnosta ja dinosaurustutkimuksen uusimmista tuloksista. Ja ajanut resiinaa.

Toimittajana mua kiinnostavat eniten yhteiskunnassa vallalla olevat ilmiöt ja trendit. Viime aikoina olen ollut kiinnostunut erityisesti verkon ja mobiilin mahdollisuuksista verkkokerronnassa. Koodi, kuva ja teksti yhdessä kiinnostavat.

Juttujani on julkaistu muun muassa Helsingin SanomissaImagessa, Seurassa, Suomen Kuvalehdessä ja Ylen verkkosivuilla. Viime aikoina olen myös raportoinut ulkomailta, muun muassa Europarlamentista, Kiinasta ja Kanadasta.

Pyydä tarkempi CV:ni suosittelijoiden yhteystietoineen tarvittaessa.

Vapaa-ajalla harrastan juoksentelua, maaseutuasumista ja kirjojen lukemista. Matkustan mielelläni, sillä silloin oppii kaikenlaista. Viimeeksi nukuin Australian autiomaassa tähtitaivaan alla ja opin, mitä nuorisosana swag oikeasti tarkoittaa.

 

Mainokset