Heini

Olen Helsingissä asuva toimittaja ja tietokirjailija, joka on koulutukseltaan filosofian maisteri Turun yliopistosta. Työskentelen toimittajana Ilta-Sanomien toimituksessa. Viime aikoina olen kirjoittanut muun muassa kunnallisvaalien nukkuvista äänestäjistä, kasvisruokavalion paremmasta omastatunnosta ja dinosaurustutkimuksen uusimmista tuloksista. Ja ajanut resiinaa.

Aloitin toimittajana vuonna 2007. Juttujani on julkaistu muun muassa Helsingin SanomissaImagessa, Seurassa, Suomen Kuvalehdessä ja Ylen verkkosivuilla. Viime aikoina olen myös raportoinut ulkomailta, muun muassa Europarlamentista, Kiinasta ja Kanadasta.

Olen ihan huumassa aina, kun näen hyvin taustoitettua ja tutkittua journalismia. Erityisen innoissani olen kuitenkin silloin, kun luen oikein hyvän feature-artikkelin. Kieli ja sanat luovat todellisuuden. Siksi sanat toistensa perässä ovat minulle kaikkein väkevin ilmaisun muoto. Kaikki lähtee terävästä ajatuksesta, ja kirjoittamisessa ja muiden tekstien editoimisessa olen parhaimmillani.

Viime aikoina olen ollut kiinnostunut siitä, miten laadukas narratiivinen journalismi toimii älypuhelimissa ja nykyajassa. Siitä päästäänkin muihin mediarakkauksiin eli videoihin, äppeihin ja pod casteihin. Ah!

Pyydä tarkempi CV:ni suosittelijoiden yhteystietoineen tarvittaessa.

Vapaa-ajalla harrastan juoksentelua, maaseutuasumista ja kirjojen lukemista. Matkustan mielelläni. Viimeeksi palasin Trans-Siperian radalta Venäjältä, Mongoliasta ja Kiinasta. Seuraavaksi matkustan Armeniaan, Ukrainaan ja Marokkoon.

Mainokset